Njoftim për mbajten e testit të gjuhës angleze për Universitetin Veror Ndërkombëtar të Prishtinës 2015

  Të nderuar studentë,

  Ju njoftojmë se testi i gjuhës angleze për kandidatet e përzgjedhur për të marrë pjesë në Universitetin Veror Ndërkombëtar të Prishtinës 2015, do të mbahet ditën e martë, datë 26 Maj .
  Kandidatët do të ndahen në dy grupe.
  Grupi 1 (klikoni për të gjetur emrin tuaj) në orën 09:00
  Grupi 2 (klikoni për të gjetur emrin tuaj) në orën 11:00
  Lista e kandidatëve të përzgjedhur për të marrë pjesë në test gjendet gjithashtu në Fakultetin e Edukimit, kati 1.
  Kandidatët duhet të kenë me vete një dokument identifikimi (pasaportë ose kartë ID).
  Kandidatët që janë njoftuar të sjellin transkriptin e firmosur dhe vulosur nga fakulteti përkatës janë të lutur ti sjellin ato jo me larg se dita e hënë.

  Në rast se nuk plotësoni dokumentacionin përkatës do të humbni të drejtën për të marrë pjesë në test.

  Me respekt,
  Zyra për UVNP 2015